یه هدیه خوشمزه برای شب یلدا
یکی از جشن های باستانی ما ایرانی ها جشن شب یلداست ، از قدیم الایام تا امروز مرسوم بوده که تو این شب تمام خویشاوندها خونه بزرگ خاندان جمع بشن و تا صبح شب نشینی داشته باشن. تو این دورهمی خوردن میوه هایی مثل هندوانه و انار و همینطور آجیل خیلی متداول هست و تقریبا همه با آجیل شب یلدا آشنا هستن؛ انواع خشکبار مثل پسته و بادام و فندق و انجیر و کنجد.
امروز با توجه به اینکه یک روز مونده به شب یلدا و همه دنبال ایده های یلدایی هستن، تصمیم گرفتیم براتون یه ویدیو آموزشی بذاریم از یه خوراکی خوشمزه و مقوی که با آجیل شب یلدا درست می شه. می تونید توی مهمونی هاتون این خوراکی رو سرو کنید. درست کردنش هم زمان زیادی نمی بره.
ابتدا مغز پسته و گردو و بادام و فندق رو (به دلخواه)، داخل یه ظرف می ریزید و اون رو یکم می کوبید تا خورد بشه. کنجد رو توی تابه نچشب ریخته و بو می دین تا یکم رنگش طلایی بشه. عسل رو توی تابه با حرارت پایین می ریزین و شکر قهوه ای رو هم اضافه کنین و روی حرارت بهم بزنید تا غلیظ بشه. بعد از اینکه غلیظ شد، مغزها رو با یه قاشق روغن زیتون اضافه کنید و خوب بهم بزنید.وی یه سینی کاغذ روغنی پهن کنید و با روغن زیتون چرب کنید بعد مواد رو روی کاغذ بریزید و به قطر یک سانتی متر تو سینی پهن کنید. بعد از اینکه کمی سرد شد با کارد به شکل دلخواه برش بدین.
اگه قراره کادو بدین تو تیکه های بزرگتر برش بدین و توی نایلون بذارید و با ربان تزیین کنید یا توی جعبه های کادویی بذارید.